Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Het warmste idee

december 13, 2023 @ 17:00 18:00

De Warmste Week (https://dewarmsteweek.be/) moeten we jullie wellicht niet meer voorstellen. Misschien ben je zelf actief betrokken bij een project, misschien zet je een actie op het getouw voor een project, of misschien draag je gewoon op jouw manier bij aan opgroeien zonder zorgen, het thema van dit jaar…

Met Manestarters (https://manestarters.be/) willen we in die periode ons ook van onze meest ondernemende kant laten zien. We zijn daarom op zoek naar… Het Warmste IDEE. Dit kan gekoppeld zijn aan het thema van de Warmste Week, maar het hoeft niet per se – als we er maar warm kunnen voor lopen. We willen dit wel koppelen aan de Start Academy van Vlajo, een combinatie van een ideeënwedstrijd en begeleidingstraject voor studenten hoger onderwijs met een ondernemingsidee (https://www.start-academy.be/).

Heb je zin om samen met ons te brainstormen over warme ideeën, dan ben je van harte welkom op woensdag 13 december 2023, om 17:00, in ’t Eiland. We starten met enkele ‘opwarmertjes’, en om 18:00 volgen we samen het introductiewebinar van de Start Academy (https://www.start-academy.be/kalender/2023/12/13/91-introductiewebinar-start-academy).

Daarna laten we ons helemaal gaan in de wildste, sorry ‘warmste’ ideeën, met een kleine versnapering erbij. Daarmee is het echter niet gedaan. Op donderdag 21 december 2023, om 16:00, in de Foyer van het Auditoriumgebouw zullen we alle ideeën nog eens grondig tegen het licht houden, en verkiezen we het (aller)Warmste IDEE, samen met oud-studenten en gasten die al eerder deelnamen aan dit traject.

En daarmee is het nog niet gedaan, want met jouw idee kan je nadien uiteraard verder meedingen naar een prijs bij de Start Academy (deadline 16 februari 2024).

Dus, ben je gebeten door ondernemen, heb je al een idee, twijfel je nog of ben je gewoon nieuwsgierig, kom dan zeker langs. We kijken ernaar uit om je idee warm, warmer of zelfs warmst te maken!

Het Manestarters-team

Vragen? wim.vanpetegem@kuleuven.be

KU Leuven Campus de Nayer, Jan Pieter de Nayerlaan 5, 2860 Sint-Katelijne-Waver