Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

ICE Talk

april 25, 2022 @ 20:00 21:00

Op 25 april regent het weer ondernemersinspiratie! We nodigen drie ondernemers uit die hun pad, met hoogtes en laagtes, heel graag met je delen. Na de talk is er ruimte om al je wildste -ondernemers-vragen te stellen! 

Wie kan je die avond verwachten? 

Pieter Moeremans – Founder Code-less

Margot Laporte – Tabloo Margot

Al van kinds af aan is Margot dol op feestjes. De spanning bij de voorbereidingen, de mooi gedekte tafel, het klinken van de glazen, de geuren van de kookpotten en de schaterlach van zatte nonkels… Dat was puur genieten.

Haar studententijd was één groot Gents Feest met ontelbare én vooral memorabele kotetentjes – op niveau! Deze trend zette zich verder wanneer nadien de eerste bachelorette, het eerste huwelijksaanzoek, de eerste babyshower, verloving én zelfs trouwfeest binnen de ‘framily’-kring georganiseerd moest worden.

Het zijn dan ook deze vrienden en familie die haar hebben gestimuleerd om haar passie te delen met iedereen die iets te vieren heeft. Tabloo Margot, be my guest!

Tabloo Margot organiseert trouwfeesten, gastronomische diners doorheen het hele land en plant nog tal van andere kleinere en grote feesten voor jou, met telkens een piekfijne uitstraling en warme harten. 

Tine Wetsels – Sport- en prestatiepsycholoog

Tine is opgeleid als psycholoog en heeft 15 jaar ervaring in het multidisciplinair begeleiden van jongeren, volwassenen en ouders. Ze specialiseerde zich in de Sportpsychologie en begeleidt  (top)sporters, ouders en coaches, als ook teams in teamsporten. Hierbij streeft ze naar een samenwerking met alle betrokkenen, steeds in overleg met de atleet. In begeleidingen gaat ze handelingsgericht tewerk en gebruikt ze methodieken vanuit het oplossingsgericht werken en Acceptance and Commitment Training (ACT).

Schrijf je hier in! Na je inschrijving krijg je de deelnamelink toegestuurd.