Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

VOKA Bryo StandUP-traject

maart 30, 2023 @ 12:00

Voel je de ondernemersmicrobe? Heb je al een idee, nog geen idee of ben je net gestart? Dan is het VOKA Bryo traject StandUp misschien wel iets voor jou?! Neem contact op met jouw mentors en bekijk of dit een traject is dat jou vooruit kan helpen om je onderneming(sidee) te laten groeien.

In dit traject gaat VOKA je begeleiden om mogelijkheden te verkennen (brainstorming) en reiken ze tools aan om jouw idee te verfijnen. Ook over het businessmodel en het financieel plan wordt nagedacht, zodat je volledig klaar bent om op het einde van het traject te bepalen: doe ik het, of doe ik het niet?

Het traject zal van start gaan op 19 april 2023 en bestaat uit 10 sessies die steeds op woensdagavond doorgaan. Graag geef ik de verschillende sessies weer die aan bod komen:

·        Wie ben ik als ondernemer?

·        Design Thinking

·        Value Proposition Canvas & Marktonderzoek

·        Lean Canvas

·        Financieel Plan

·        Go to Market

·        Terugkomsessie & Pitch

·        Praktische Opstart

·        Finale pitch & Bryo Café

Meer informatie vind je via deze link. Op

Op 8 februari organiseert VOKA een online infosessie waar ze meer informatie zullen geven over dit traject, alsook het StartUp- en ScaleUp-traject dat we aanbieden. Meer informatie hierover vind je terug via volgende link: https://www.voka.be/activiteiten/bryo-inspiratiesessie-succesvol-starten-met-ondernemen-ontdek-wat-voka-bryo-voor-jou .