Cristina groeide op in Italië in een gezin waar voeding gelijk stond met traditie, passie en toewijding. Vers en gezond eten, uit eigen moestuin, was dagelijkse kost. Cristina verdiepte zich in de vegetarische keuken en later ook in vegan recepten. Naast haar passie voor het koken, reisde en woonde Cristina reeds over gans de wereld en probeert ze haar multiculturele ervaringen zoveel mogelijk te tonen in haar gerechten. Vandaag wil ze haar passie delen met ons in haar gezonde take-away shop in het centrum van Mechelen.

In de take-away shop kan je terecht voor vegetarische en veganistische afhaalgerechten bomvol vitamines, mineralen en pure ingrediënten. Daarnaast is het ook mogelijk om gezonde catering te voorzien voor elke gelegenheid: van bedrijfslunches, familiefeesten tot trouwfeesten. Er wordt eveneens rekening gehouden met persoonlijke wensen en eventuele dieetvereisten.

Heb je zin om zelf aan de slag te gaan in de keuken? Cristina helpt je graag verder met kookworkshops voor jong en oud! Ze laat je kennis maken met de vegetarische keuken en toont je dat ook zonder vlees of vis heerlijk gekookt kan worden.

Zin om eens langs te gaan? Je kan Cristina’s Kitchen terugvinden in de F. De Merodestraat 3 (2800 Mechelen).

Adres: F. De Merodestraat 3 – 2800 Mechelen

Openingsuren: Dinsdag – Zaterdag (10u00-18u00)

Contact: hello@cristinaskitchen.be of +32 469 13 28 58