Op 29 april op de Grote Markt in Mechelen kwamen ondernemende studenten samen om elkaar te ontmoeten EN ideeën uit te wisselen.

Er waren tal van leuke activiteiten en er werden ook zeer boeiende interviews afgenomen door studenten aan onze ondernemende studenten.
Enkele geïnterviewde studenten waren:

🍦Marthe: Studente IMD
Zij heeft geen eigen onderneming, maar werkt samen met een groep studenten aan oplossingsstrategieën. Dit voor sociale uitdagingen in de Heihoek, een wijk in Mechelen. Zo hebben ze Studio Scharnier ontworpen. Dit is een cross-media platform dat de buurt wil verbinden door middel van verhalen en alle emoties die deze met zich meebrengen.

🍦Merel Van Roy: Studente International Media & Entertainment Business.
Merel runt haar eigen bar genaamd Bar Gendarme. Dit is een mobiele bar die JIJ kan huren op een evenement. Ook organiseert ze tal van workshops!

🍦Bjorn De Jonghe: Student Bedrijfsmanagement. Hij heeft zich verdiept in de e-commerce wereld en startte zijn eigen onderneming in Sports nutrition, Health Fox Nutrition.

Het was een zonnige ☀️ en ontzettend inspirerende dag. We hopen dat jullie er net zo hard van hebben genoten als wij!🎉

Was je niet aanwezig op het evenement maar zit je wel met vragen voor student ondernemers? Stel dan zeker je vraag in de comments!

Dankjewel voor de mooie foto’s Bob Storms, en de moderatie van de gesprekken Jeroen!